• Meny
  • Meny

Strippeklubber i Krakow

Det å dra på strippeklubb er gjerne en aktivitet som hører utdrikningslaget og gutteturene til. Kanskje finner også jentene inspirasjon ved å hente hjem nye dansebevegelser. Uansett så skal denne artikkelen være rettet mot Krakows strippeklubber. For ja, de finnes. Og de er faktisk i et godt flertall, både i sentrum av Krakow og utkantområdene.

Du vil neppe ha noe problem med å finne en i nærheten dersom du beveger deg rundt Rynek Glowny, da det med jevne mellomrom kommer en person bort til deg med flyers, og et ønske om å se nettopp deg på strippeklubbens besøksliste noen minutter senere.

De ulike strippeklubbene

Strippeklubben Taboo har et renomme som en av Krakows beste, med sin plassering langs gågaten Florianska i overetasjen til fast-food kjeden KFC. Taboo har også en avdeling i gaten Ul. Szewska.

I Sw. Tomasza finner du Diamond, en strippeklubb som holder til i et kjellerlokale med særegent interiør med store mursteinsdekte vegger. Midten av lokalet preges av en strippestang med en liten scene som ofte blir brukt til flamme- og kostymeshow. Øvrige strippeklubber i sentrum er blant annet Night Club VIP ved Mariakirken, samt Paradise og Prestige som holder til ved Wisla-elven. Utkantområdene huser Gold Club og Night Club 66.

Priser for strippeklubbene i Krakow

Inngangspris ligger på rundt 40 zl, opptil halvparten dersom du benytter deg av flyer-rabatten, eller blir geleidet av en av strippeklubbens “innkastere”. Regn med å betale rundt 15-20 zl for øl, 30-40 zl for drinker og 800 zl og oppover for en flaske med champagne. Med champagne følger da med selskap av strippere som blir der til flasken er tom. Enkeltglass med champagne inkludert selskap ligger på rundt 100-150 zl.

Lapdance i strippeklubbens hovedrom koster rundt 80 zl, mens privat lapdance har en pris på 100-120 zl. Varigheten er ofte i underkant av fire minutter, som tilsvarer lengden av én sang.

Åpningstider på Krakows strippeklubber:

Som regel fra 20.00 – 04.00.
Enkelte holder åpent til 06.00.

Se forøvrig tips og informasjon til det øvrige utelivet i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *