• Meny
  • Meny

Tips for deg som vil på spa i Krakow

Krakow er en by full av skjønnhet, luksus og eleganse. Her kan du slappe av i et av mange spa, og få gode råd fra spesialister innen kosmetikk. Opplev et førsteklasses helsetilbud og sørg for egen velvære mens du er på ferie.

Stikk innom et spa for en avslappende massasje eller det siste innen kosmetisk behandling. Krakows velutstyrte treningssentre gir deg muligheten til å trene i gode omgivelser. Har du behov for tannbehandling er Krakow byen du finner dette til en rimelig pris. Behandlingene holder høy kvalitet og utføres av profesjonelle med lang utdannelse.

Dra på tur vel vitende om at dine helsebehov, enten det gjelder medisinsk eller velvære, kan møtes av Krakows mange høyt kvalifiserte institusjoner.

Spa på behandlingssenter og hotell

De fleste vil nok tenke på Krakow som en utmerket destinasjon for et spaopphold. Den polske storbyen har mange hoteller og spaklinikker å by på. Her er det både dagspa og spahoteller å velge mellom.

Av spasentre bør Magia Day Spa nevnes. Dette spasenteret ligger midt i Gamlebyen like ved Markedsplassen. Dette er et luksusspa som tilbyr flere former for avslapping og kvalitetsbehandling. Stedet er kjent for å bruke det siste innen massasje- og velværemetoder.

Det er et vidt spekter av behandlinger å velge mellom. På menyen står blant annet kroppsmassasje, manikyr, pedikyr, parafinbehandling, voksing, ansiktsmassasje, håndflatebehandling, kroppsritualer og fotpleie.

Dette er et spasenter for både kvinner og menn i alle aldre med et moderat prisnivå på behandlinger.

Behandlinger for kropp og ansikt

Ego er et annet spa- og kosmetikksenter som ligger i bydelen Grzegorzki. Gi deg selv den behandlingen du fortjener med en tur til Ego. Der blir du tilbudt profesjonell behandling med som setter fokus på detaljer og utførelse skreddersydd til ditt personlige behov.

Ego har ved flere anledninger blitt tildelt diplomer og sertifikater for sin service. Senteret har dessuten mottatt tittelen «utmerket spa» på bakgrunn av støtte og stemmer fra fornøyde kunder.

Spasenteret Ego holder til like ved det jødiske distriktet av Krakow, Kazimierz. Bydelen holder stand som et av de mest populære områdene i byen. Nabolaget ligger lokalisert nært Vistula-promenadene som preges av aktiviteter som gåturer, løping og sykling.

Anbefalte spahoteller i Krakow

I tillegg til et flerfoldig utvalg spasentre, innehar Krakow flere svært gode spahoteller. I bysentrum ligger Niebieski kunsthotell og spa. Dette er et lite hotell med 40 rom, men med mange flotte fasiliteter.

På hotellet finnes restaurant og bar, fullservice spa, treningssenter, parkering og en vakker terrasse. Inkludert i prisen er trådløst internett og barneklubb, for de som måtte trenge det.

spa-krakow-hotell

Hotellet ligger attraktivt til nært flere av byens mest populære severdigheter. Spabehandlingen på Vanilla Spa holder høy klasse med sitt tilbud innen massasjer, ansiktsbehandling, sauna og tyrkisk bad.

Se flere bilder av rom og priser

Sentralt og fint hotell i Gamlebyen

Holiday Inn Krakow er et luksushotell med spa som ligger like ved Markedsplassen i sentrum av Krakow. Praktisk plassert i forhold til sentralbanestasjonen. Hotellet har to restauranter som begge tilbyr en meny med et godt spekter av retter.

Rene og fine rom med air condition, skrivebord og minibar med gratis mineralvann. Hotellets gjester har gratis adgang til treningsrom. God og variert frokostbuffet.

Se flere bilder av rom og priser

Valuta for pengene utenfor sentrum

Et lite stykke ut fra bykjernen i bydelen Pradnik Bialy ligger WM Hotel System Sp. Z o.o.

Her kan man nyte et innendørs svømmebasseng, treningssenter og badstue. Hotellets spa tilbyr sportmassasje, kroppsbehandlinger, ansiktsmassasje og boblebad.

Enkle og delikate rom dekorert i varme farger. Vannkoker, oppvarming, skrivebord og eget bad på alle rom. Et mer enn godkjent utvalg av varme og kalde retter på hotellets frokostbuffet.

Se flere bilder av rom og priser

Spasentrene i Krakow har flotte fasiliteter og gjør sitt for å yte den beste servicen. Her vil du definitivt oppleve både luksus og ro.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *