• Meny
  • Meny

Anbefalte nattklubber og diskoteker

Krakow er et godt valg om du vil oppleve fest og moro! Med over 100 000 studenter i byen sier det seg selv at det er rikelig med utesteder og nattklubber der. I Krakow finner du alt fra fasjonable nattklubber til slitne barer, og de ligger på omtrent hvert gatehjørne. Det er altså ikke noe problem å finne utesteder, men ettersom mange av dem kan være nokså sleipe kan det være lurt å planlegge litt på forhånd.

House, techno og billig alkohol

Dersom du er ute etter en skikkelig nattklubb er Cień et veldig godt valg. Her spiller de house og techno, og serverer nokså billige drinker. Til tross for at det er en av Krakow sine beste utesteder kan de fleste komme inn, så lenge du klarer å holde deg stående i køen som kan være ganske så lang i helgene. Det er jevnlig livemusikk fra DJ-er, og alltid festing hele natta, så hvis du først kommer deg inn er du garantert en super natt!

En annen skikkelig nattklubb er Frantic. Her har de faktisk et av Polens beste lydanlegg, og dette kombinert med en god DJ og festklare mennesker blir garantert en god fest. Det er derimot langt fra den billigste nattklubben du kan stikke innom, men du betaler for kvalitet.

Stedet for dart og biljard

Gorączka er også et alternativ, med fester som foregår langt ut i de små nattetimer. Interiøret er kanskje ikke like fint som på Frantic eller Cień, men for deg som bare er ute etter en god fest og mye dansing bør det holde. Her er det musikk på full guffe, og du kan bare glemme å dra hit for å slappe av med en øl, da dette er en hardbarka nattklubb med partyglade mennesker. Det er litt billigere her, så du kan forvente å møte på flere lokale festløver enn på de Cień eller Frantic.

For en litt roligere kveld kan du besøke Prominent. Utestedet inndeles i fem forskjellige rom, så du enkelt kan velge fritt om du vil danse, spille dart, bowling og biljard, se på fotball på TV eller bare slappe av med noen gode venner og et par glass øl. Her har du altså absolutt alt du skulle trenge, og det er mange som setter pris på å kunne sette seg ned og slappe av med en øl etter å ha vært noen timer på dansegulvet. Prisene for drinker er også veldig gode, noe som blir bekreftet ytterligere gjennom klubbens mange, fornøyde besøkende.

Tid for Burlesque-show

Om du er ute etter en skikkelig opplevelse kan du ta turen innom Burlesque. Denne nattklubben er inspirert av 1930-tallet, og de historiske burleskklubbene som fantes i storbyene på den tiden. Ved midnatt kommer strippere på scenen og holder et show som akkurat er innenfor grensa, og publikum sitter alltid og roper på mer. Samtidig kombineres dette med et moderne lydanlegg som styres av DJ-er som spiller god musikk natten lang. Denne nattklubben passer både for vennegjenger og par som er ute etter å kose seg godt på byen, ved at man slipper litt av den svette stemninga man får på så mange andre nattklubber. Les også mer om priser på alkohol i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *