• Meny
  • Meny

Dra på badeland i Krakow

Krakow er kanskje primært kjent for sine historiske severdigheter, og eldre arkitektoniske trekk i sentrum, men visste du at Krakow dessuten har et ganske så flott badeland? Knappe seks kilometer utenfor sentrumskjernen ligger badelandet Aqua Park Krakow, også kjent som Park Wodny.

Badelandet er Polens største, og et av de største i Europa med et bassengområde på over 2000 kvm. Og skulle du tro at badelandet kun består av et par basseng må du tro om igjen! Du har selvfølgelig bassengområder også, men i tillegg vil du finne et bredt spekter av vannsklier i alle varianter og farger. Her kommer både barn og voksne garantert til å trives!

Ett av områdene i badelandet er tildelt det de kaller for “aktiv rekreasjon”, dvs. områder der aktivitet er satt i fokus. Her snakker vi volleyball, vann-aerobic, klatrevegg, basket, vannpolo og svømming. Foruten dette består badelandet av badstuer, bølgebasseng, boblebad, imitert elv og en rekke andre spennende attraksjoner.

Badelandet tilbyr før øvrig også svømmetimer for barn og voksne. Temperaturen i vannet ligger på ca. 29-32 grader. Blir du sulten underveis kan du få kjøpt mat og drikke i bassengområdets café og restaurant.

Priser:

Regn med å betale ca. 70-80 kroner per voksen for en 2 timers billett. Familiebillett (2 voksne + 1 barn) ligger på rundt 200 kr. Prisene øker noe i helgene og er ellers inndelt i 1 og 2 timers billett, samt heldagspass. Prisen for billetter for barn under 104 cm ligger på behagelige 2 kr per pers.

En mer fullstendig prisliste finner du her.

Slik kommer du deg til badelandet:

Badeanlegget ligger lokalisert i den nord-østre delen av Krakow, i umiddelbar nærhet til supermarkedene Obi og Krokus. Busslinjene 125, 128, 129, 132, 138, 139, 142, 152, 169, 182 og 425 stopper like utenfor badelandet. Kostnaden for taxi er heller ikke all verdens.

Åpningstider:

Hver dag 08.00 – 22.00.

Adresse:

Park Wodny w Krakowie S.A
ul. Dobrego Pasterza 126
31-416 Kraków

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *