• Meny
  • Meny

Krakows uteliv

Ved første øyekast kan Krakow virke som et sted med tradisjonsrik arkitektur og et rolig uteliv, men her skal du virkelig bedras. Denne fantastiske byen har et natteliv krydret med festglade studender, tilreisende og lokale som alle er med på å høyne utestedenes stemning mange hakk. Krakow består av intet mindre enn 120.000 unge, vakre og livlige studenter som virkelig kan det å feste.

Bare du spaserer langs markedsplassen i sentrum av Krakow (Rynek Główny) vil du passere et hav av interessante utesteder og barer, men du kan ved å velge en av de små sidegatene finne noen enda villere skatter som gir deg ølpriser lavere enn det du finner midt i sentrum. Merk at Krakows øl er hinsides mye billigere enn norske ølpriser selv på de aller beste stedene. Her kan du forvente å betale mellom 7-20 kr for en pils.

Oppsøk partygaten

Krakow kan by på en lang rekke puber som gjerne har beliggenhet i en underjordisk kjeller. Et eksempel på en slik pub er «Piec Art». Her kan du nyte en kald pils uten for mye andre turister rundt deg. På denne puben finner du ofte et yngre klientell, mens du kan gå på puber som Boogie Bar eller Shakers Club dersom du ønsker litt eldre medgjester.

House og techno klubber finner du i drøssevis langs Krakows gater. I all enkelhet kan du egentlig bare gå etter lyden av avhengighetsskapende rytmer og spotlights. Se gjerne etter gaten Szewska som er en av sidegatene fra Main Square. Dette er en virkelig partygate og huser blant annet det eksepsjonelle utestedet «Frantic» eller «Goraczka».

Man kommer heller ikke unna utestedet «Prozak», som stadig topper listen over Krakows råeste utesteder. Utvalget av homofile barer i Krakow er ikke det beste, men utestedet «Kitsch» er et sted innenfor denne kategorien.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *