• Meny
  • Meny

Hard Rock Cafe

Med sin eminente beliggenhet ved Markedsplassen, kan du ikke unngå å få øye på restauranten og baren Hard Rock Cafe. Denne kjeden av tematiserte restauranter ble grunnlagt i 1971 i London, og har siden ekspandert til mangfoldige verdensmetropoler. Krakows avdeling er fordelt på tre etasjer, og har selveste Mariakirken som nabo. Lokalets store vindusflater sørger for fabelaktig utsikt til det yrende livet på Markedsplassen med forbipasserende og dyktige gateartister.

Gulvflaten måler 500 kvm, og består av to barer, 160 sitteplasser og en rockshop med ikoniske gjenstander og klesplagg. Stedets utstilte gjenstander fra musikkverdenen teller blant annet et signert munnspill fra Bob Dylan, Madonnas sorte hansker, en brodert poncho fra Jimi Hendrix, sommerfugl-frakken til Brian May og Johnny Rottens Silvertone gitar. Ikke sjelden byr også Hard Rock Cafe på live-musikk, da fortrinnsvis med lokale artister fra Krakow-området.

Mat og drikke

I kjent stil er menyen inspirert fra den tradisjonelle matscenen i USA, med røkte ribs, løkringer og burgere med masse ost, bacon og juicy dressing. Verdt å prøve er definitivt New York Strip Steak, med en modningstid på 21 dager! På menyen står selvfølgelig også et rikt utvalg av alkoholbaserte drinker, samt klassiske milkshakes.

Greit nok, stedet har et turistaktig preg over seg, og prisene er ikke billige sammenlignet med krakows prisnivå forøvrig. Men du vet hva du kommer til, maten er god, beliggenheten er strålende og servitørene hyggelige (og snakker flytende engelsk).

Stedet holder åpent hver dag fra ca 10.00 til midnatt.

Se også andre restauranter i Krakow, samt informasjon om uteliv i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *