• Meny
  • Meny

Chocoffee

Kafeen Chocoffe utgjør en av Krakows trivelige gatekafeer med avslappet stemning og rolig musikk. Med sin plassering 200 meter sør for Rynek Glowny er du sikret sentral beliggenhet, men samtidig skjul fra de mest utpregede turistfellene.

Stedet har basert sin meny på kaffe og te i alle varianter, med følge av søte bakverk, iskrem og et rikt utvalg konfekt. Som navnet Chocoffee hentyder, spiller kombinasjonen kaffe og sjokolade en sentral rolle, både blant serveringsalternativer og interiør.

Interiør og musikk

Lokalet er innredet i myke bruntoner og kremaktige hvitfarger som forsterker deres konsept ytterligere. Veggene dekkes av en kombinasjon av lilla fløyel og kremfarget skinn, mens lokalet forøvrig består av sorte skinnstoler, mursteinsvegger og lysekroner dekket av lilla lampeskjermer. Den maksimalistiske kombinasjonen av ulike farger og interiørstiler blir nesten for mye av det gode, men stedet har i det minste en lekekrok for barn med bøker, kosedyr og spill.

De ansatte er både unge, hyggelige og engelsk-språklige. Som følge av sin plassering like ved Jagiellonian Universitet, er stedet ofte besøkt av unge som tar med seg take-away kaffe til forelesning.

Stedets musikkprofil baserer seg på klassikere innen pop og rock med Pink Floyd, Led Zeppelin og U2. Ta gjerne med deg hjemmelaget konfekt hjem fra deres sjokoladedisk. Smakene spenner fra amaretto, til appelsin og chili. Deres trøfler med rom er fantastiske!

Se også flere kafeer og restauranter i Krakow, samt forslag til attraksjoner i Krakow du burde besøke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *