• Meny
  • Meny

Sportsbutikker og sportsutstyr

Du vil neppe gjøre de veldig gode kjøpene i Krakow når det gjelder sportsutstyr, da den største andelen sportsutstyr kommer fra internasjonale merker. Hold deg til polske merker, og følgelig vil du spare en god slant.

Kjøpesenteret Galeria Krakowska innehar en 15-20 sportsbutikker og er et sikkert kort om du vil finne stor variasjon av sportsutstyr innenfor et lite område. På butikklisten er eksempelvis Intersport, New Balance, The North Face, Extreme Sport og Coolsport.

Khaki Endurance Shop

Denne butikken er perfekt for deg med interesse for friluftsliv, villmark og militæreffekter. Her finner du blant annet kamuflasje, overlevelsesutstyr og skotøy beregnet for villmarken. Butikken har også et utvalg løse lommer og vesker som kan festes på kamuflasjeuniformen.

Beliggenhet:
Rynek Glowny (Markedsplassen)

Roller blades og skateboard

Butikken Niecodzienni er en av Krakows beste butikker når det hjelper roller blades, skateboard og skøyter. I tillegg til et godt utvalg av blades og skateboard, har de også smådeler som hjul, truckere, kulelager etc.

Priser fra 500 zl og oppover for roller blades av typen K2 og Rollerblade. Salg på roller blades finner du i alle Krakows sportsbutikker utover høsten når sesongen nærmer seg slutten.

Beliggenhet:
Bydel Podgórze
Gate: Boleslawa Limanowskiego

Sjekk også ut skatebutikken Underground i handlegaten Florianska for et godt utvalg skateboards, tilbehør, skatesko, capser og klær.

Til opplysning: For å søke etter sportsforretninger i Krakow så bruker du søkefrasen “sklep sportowy Krakow”.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *