• Meny
  • Meny

Helsekost og protein

Det å finne frem til helsekostbutikker med rimelig proteintilskudd og vitaminer kan være en utfordring når du kommer til et nytt sted. Et søk i Google-maps gir deg ofte mangelfulle resultater, men nedenfor finner du et par alternativer om du er ute etter proteinpulver i Krakow.

Gaten Starowislna i Kazimierz innehar to butikker som utelukkende har spesialisert seg på protein- og treningstilskudd. Forretningene fører alt det du forventer å finne i en treningsbutikk, herunder proteinpulver, gainere, kreatin, fettforbrennere, vitaminer/mineraler, proteinbarer og energitilskudd som inntas før trening.

Prisene er meget gunstige sett i forhold til norske priser, med én kilos bokser med proteinpulver til rundt hundrelappen. Butikkene er lokalisert rundt Starowislna 16-23.

Litt lenger sør i Kazimierz ligger Fitness Shop, et svært yndet sted for kosttilskudd med bredt utvalg. Wheyprotein, kaseinprotein og blandingsprotein i flere ulike smaker. Butikken selger også enkeltbrett med vitaminer, kreatin og aminosyrer som passer perfekt for et kortere opphold i Krakow.

Vitaminer i Krakow

Er du på jakt etter vitaminer og mineraler kan du også kjøpe dette på apotek. Som regel har hvert apotek et godkjent utvalg av vitaminer, magnesium, sink, omega 3 osv.

Eksempelpriser på vitaminer/mineraler på apotek:
100 x 1 g Omega 3: 20 PLN
30 x 75 mg sink: 20 PLN
30 x 1 g multivitamin: 18 PLN
30 x 300 mg magnesium + vitamin B6: 15 PLN

Se også tips til annen shopping i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *