• Meny
  • Meny

Vaskeri og renseri

Flere av Krakows hoteller og hostels tilbyr vaskeritjenester til sine gjester, men ingen regel uten unntak. Skulle du ha behov for å vaske og rense klær så finnes det heldigvis noen alternativer, både der du foretar jobben selv eller overlater vaskingen til forretningens ansatte.

Et av Krakows anbefalte vaskerier er Frania Cafe som ligger i Kazimierz. Vaskeriet holder til i en sjarmerende og rustikk kjeller, med tilhørende urban uteservering. Den hyggelige serveringen byr på både kaffe, juice og noe å bite i mens vaskingen pågår. Området er røykfritt, et sikkert tegn på at dine klær holder seg så friske og deilige som mulig.

Pristabell (ca. priser):

Vask: 14 zloty
Vask + tørk: 16 zloty
Vaskemiddel: 1 zloty
Full service med vask + tørk + bretting + vaskemiddel: 24 zloty

Vaskeriets vaskerom består utelukkende av vaskemaskiner fra Miele som bruker mellom 45-60 minutter. Tørketromlene bruker ca. det tilsvarende. Stedet er utstyrt med store benker for bretting av klær.

Renseri i Krakow

Et av Krakows renserier holder til i øverste etasje på kjøpesenteret Galeria Krakowska. Renseriet vasker, renser, tørker og stryker og følgelig er ikke dette stedet å gå dersom du bare ønsker vanlig klesvask da prisen fort ligger på 15-25 zloty per plagg.

Stedet er riktignok ypperlig for rensing av blazer og dress. Trivelige damer i betjeningen og sentral beliggenhet.

Se også mer informasjon om Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *