• Meny
  • Meny

Tips til gode utesteder

Med over 7 millioner turister i året sier det nesten seg selv at det også vokser frem et enormt tilbud på utelivsfronten, og Krakow formelig flommer over av barer, restauranter og diskoteker. Eller rettere sagt, en kombinasjon av disse, da mange av stedene gjerne har både dans, spisemuligheter og en bar man kan trekke seg tilbake til.

Øl i mengder

Krakow, eller Polen i det hele tatt, er verdenskjent for sitt gode øl, og det finnes i store mengder nesten over alt. Spesielt de litt eldre barene har et godt utvalg og for eksempel kan Chmiel Beer Pub presentere over 200 forskjellige øltyper. At de så også har egne ølkelnere gjør bare opplevelsen enda bedre.

Selvfølgelig finnes det også tradisjonelle barer som Amadeus, hvor man typisk nyter en drink i rolige omgivelser før man fortsetter ut i nattelivet.

Med musikk i fokus

Med tanke på alle studentene som til enhver tid finnes i byen, er det mange steder som har flere varierte tilbud under samme tak. Goraczka er et slikt sted, og i fem forskjellige avdelinger spilles det alt fra hip hop, R’n’B, til house, reggae og latino.

Det er ikke bare de lystige dansefremkallende tonene som dominerer det nattlige bybildet i Krakow og besøker man Piec Art Acoustic Jazz Club er det som navnet tilsier, jazzen som står i sentrum.

Blant de mer tradisjonelle dansestedene finner man Club Fusion som også er inndelt i flere dansegulv, hver med sin musikkstil og sjanger, og her kan man svinge stjerten til alt fra rendyrka disko til salsa.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *