• Meny
  • Meny

Shoppingtips – hvor skal du handle?

Mange forbinder kanskje Polen med billige håndverkere, men faktum er at Polen er betraktelig mer enn det. Reiser man for eksempel til Krakow helt syd i landet, vil man oppleve at både kultur og menneskene her er svært så imøtekommende.

Dessuten er Krakow en av de beste byene å handle i i Polen, spesielt hvis man reiser dit som turist.

Byen er full av store varehus hvor man kan kjøpe alt hva hjertet begjærer av alt fra klær og smykker til bildeler og eksklusive parfymer. Noen av disse varehusene er Bonarka, Galeria Krakowska og Krakow Plaza for å nevne noen, og disse huser forretninger som Reebok, Puma, Levi’s, H&M, Timberland, Swarovski, Vero Moda og mange mange fler.

Et annet varehus, Galeria Kazimierz er på ikke mindre enn 38.150 kvadratmeter fylt til randen med 130 butikker, en stor kinosal og flere spisesteder.

Store markeder i fleng

Er været godt kan man velge en av de fire store handlegatene i byen, Szewska, Grodska, Florianska eller Slawkowska, hvor man kan rusle i fred og ro og kikke i butikkene. De fleste store merkevarekjedene er representert også her, i tillegg til en mengde små spennende butikker med alt mulig rart fra antikviteter til musikk og bøker.

Marked Krakow shopping tips

Skulle man derimot ikke få tilfredsstilt handlelysten i et varehus eller en handlegate, kan det hende man finner det man leter etter i et av de mange markedene som finnes over hele byen. Både utendørs- og innendørs, og her er det også mulig å handle ferskt kjøtt og grønnsaker.

Anbefalt hotell for shopping

Idyllisk plassert rett ved elven ligger det flotte hotellet Sheraton Grand Krakow. Det vakre hotellet tilbyr lekre og totalrenoverte rom. Plasseringen er skjermet fra støyen, men likevel hendig rett ved Gamlebyen.

De moderne og stilfulle rommene er innredet med air condition, tekoker og eget bad. Et godt flertall av rommene har utsikt mot elvebredden og Wawel-slottet. God frokost med et særdeles stort utvalg. Restaurantene tilbyr en bred meny med både polske og internasjonale retter.

Se flere bilder av rom og priser

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *