• Meny
  • Meny

Hostels, herberge og vandrerhjem

Skal man besøke Krakow og ikke ønsker å bruke opp hele budsjettet på hotell, kan man velge å ta inn på et såkalt hostel i stedet for.

Et hostel er en slags blanding av herberge og hotell, og den største forskjellen ligger i at man får eget rom, men det finnes nesten ingen andre fasiliteter ut over de mest grunnleggende. Dusj og toalett er som regel felles, og som oftest er det ingen restauranter, men kun et kjøkken tilgjengelig.

Hostel Deco

krakow1

Kikker man på blant annet Hotels.com finner man at det er mange hostel i Krakow. Deriblant Hostel Deco, som tilbyr rom for en billig penge ikke langt fra sentrum av byen. Dette hostel har imidlertid eget bad på enkelte av rommene, og trådløst internett.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Flower Hostel

krakow2

Andre hostel igjen, som for eksempel Flower Hostel har et stort felleskjøkken tilgjengelig hvor man selv kan lage sin egen mat, og også dette har relativt kort avstand ned til sentrum av Krakow.

Som med det meste annet, så får man også her hva man betaler for, og velger man et hostel av den litt mer eksklusive typen, som for eksempel Kajzer Hostel, bor man nesten som om man bodde på et hotell.

Dette hostel holder høy standard, og i tillegg til de ordinære fasilitetene som eget bad, trådløst internet og felles kjøkken, har dette også kabel-tv, boblebad, bar og en egen restaurant. Beliggenheten er det heller ikke noe å si noe på, bare 15 minutters spasertur fra severdigheter som blant annet Oskar Schindlers fabrikk.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *