• Meny
  • Meny

Beste hotell i Krakow – gå i spa

Skal du ta turen til vakre Krakow, anbefaler vi at du velger et hotell med spatilbud. Byen er en av de eldste i Polen og dermed spekket med severdigheter og gammel historikk. Etter lange dager med utflukter, opplevelser og god mat, er det herlig å komme tilbake til et hotell som gir kroppen pleie. Da er det om å gjøre å velge rett overnattingssted.

Spabehandling ved elven

Like ved siden av Galaxy Hotel renner Polens lengste elv, Wisla. Dette er et hotell hvor du kan legge alle bekymringer til side, og nyte tilværelsen fullt ut. Her kan du benytte deg av spatilbudet, som inkluderer full service. I tillegg har du mulighet til å holde kroppen ytterligere ved like, dersom du benytter deg av deres døgnåpne treningssenter. Det innendørs bassenget er en oase, og må oppleves dersom du sjekker inn på denne perlen. Beliggenheten er upåklagelig, og du kan enkelt spasere til noen av de historiske minnesmerkene som befinner seg i byen. Blant annet ligger Wawel slott kun to kilometer unna.

galaxy-hotell-krakow-reise

Dette koster et rom

Lelighet i Gamlebyen

Dersom du ønsker å bo i den historiske gamlebyen, kan vi anbefale at du vurderer Antique Apartments Old Town. I stedet for å bo på et trangt hotellrom, får du her tilgang til en egen liten leilighet, med kjøkken. Dette er et godt alternativ til et vanlig hotell, hvor du får mer frihet og like mye service. Benytt deg av det tilhørende spatilbudet, mens du lar betjeningen handle inn matvarer til deg – uten at du betaler ekstra for tjenesten. Når du er ferdig med dagens spabehandling, ligger severdighetene like utenfor døren din.

antique-leilighet-krakow-reise

Dette koster et rom

Overdådig luksus

Bonerowski Palace fortjener virkelig å bruke ordet palass i navnet sitt. Dette er det soleklare valget for deg som ønsker å bo på et luksuriøst, og noe overdådig, hotell. I tillegg til at hotellet tilbyr spabehandling, kan du få barnepass på hotellrommet samt benytte deg av deres flyplasstransport. Innredningen er blant de mer unike i Krakow, og de ulike tapene kan imponere de fleste. Blir du lei av å være inne på hotellet, er det kort vei til Markedsplassen, Mariabasilikaen og Czartoryski-museet. Dette er virkelig et av våre favoritthotell i Gamlebyen!

bonerowski-krakow-reise

Dette koster et rom

Hotell med klassisk stil

To minutter unna Wawel slott ligger Hotel Copernicus. Med sin klassiske innredning, er dette et hotell for deg som foretrekker rene linjer og god komfort. Mot et lite tillegg kan du starte dagen med en velsmakende forkost, før du tar turen til massasje- og behandlingsrommet. Sørg for at du får benyttet deg av det spesielle bassenget deres, hvor det føles som om du svømmer i en grotte. Før du opplever alt hva Krakow har å by på av vakker arkitektur, anbefaler vi at du lader opp med en tur i badstuen.

hotel-copernicus-krakow-reise

Dette koster et rom

Full avslapping utenfor sentrum

Dersom du kun er ute etter å slappe helt av og slippe unna storbyens mas, bør du bestille rom på Dwór Sieraków. Med sine 4 stjerner, er dette et hotell som det er lite å utsette på. I tillegg til spatilbud med full service, har hotellet en vingård. Mellom behandlingene kan du gå en tur i hagen, eller nyte tilværelsen i deres bibliotek. Siden det er langt til bykjernen, er ikke dette førstevalget for deg som vil oppleve Krakow sentrum.

Dwór-Sieraków-krakow-hotell-reise

Dette koster et rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *