• Meny
  • Meny

Billige hoteller i Krakow

Denne polske storbyen egner seg perfekt for en helgetur eller langhelg med i underkant av to timer flyreise og flybilletter ned i et par hundre kroner. Spesielt rimelig blir det dersom du kun flyr med håndbaggasje, noe som definitivt lar seg gjøre i praksis ved helgeturer.

Krakow kan by på en helt vidunderlig byarkitektur, masse historie og ekstremt lave priser på mat og drikke. Krakows flyplass befinner seg ca. 11 kilometer vest for sentrum og nås ved hjelp av taxi, tog eller bussene som går like utenfor hovedinngangen. Overnatting kan du få ned i et par hundrelapper for to personer. Dette er da i tillegg snakk om sentrale hoteller med brukbar romstandard. Vi tar en nærmere titt på noen av disse rimelige hotellene i Krakow nedenfor:

Old Town Apartments

krakow6

Her er du sikret sentral beliggenhet, lyse leiligheter og masse plass og boltre deg på. Velg mellom studioleilighet, og leilighet med ett og to soverom. Leilighetene innehar kaffetrakter, sminkespeil, velutstyrt bad og vinduer som kan åpnes.

Leilighetene med tre stjerner har kjøkken med kjøleskap, micro, stekeplater, kjeler, kjøkkenutstyr og tallerkner.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Domino Apartments

Dominos leiligheter drives av et serviceinnstilt personalet som også byr på gratis frokost om morgenen. I tillegg kan gjestehuset skilte med restaurant, bar og takterasse.

Rommene tilbyr parabol, internett, safe, kaffetrakter og regelmessig rengjøring. Videre får du tilgang til rommenes komfyr, micro, kjøl, kjeler og utstyr for matlaging.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Tango House

krakow8

Overnatting på Tango House vil gi deg akkurat en passe dose rustikk og koselig følelse med rene rom og nyrenoverte bad. Hotellets personalet er behjelpelig med både tips, utflukter og servering av god frokost. Antall gjesterom teller kun 8 og sikrer deg en ekstra intim overnattingsfølelse. Beliggenheten er ekstremt sentral, kun 150 meter fra Rynek Glowny som er midtpunktet i Krakow sentrum.

Rommene har trådløst internett, TV, parabol, safe, hårføner, takvifte og kaffetrakter.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Du finner også billigere hoteller og hostels i Krakow, men disse ligger dårligere plassert i forhold til sentrumskjernen. Les også om overnatting i Krakow og anbefalte hoteller i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *