• Meny
  • Meny

Været i Krakow

Sommeren i Krakow vil gi deg de mest strålende opplevelser når du går over markedsplassen Rynek Glowny blant andre tilreisende og sommerkledde fastboende. Med været i bakhodet kan en tur til Krakow være vel verdt pengene uansett årstid. Likevel kan du regne med aller best vær om du reiser i perioden april til september. Glem heller ikke Krakow i tidene før og etter jul. I denne tiden kan du oppleve vakre Krakow med de praktfulle, eldre bygningene og et tynt og lett snølag.

Krakow om sommeren

Sommerstid kan du regne med gjennomsnittstemperaturer rundt 20-23 grader. I tillegg til perfekte dagtemperaturer kan du nyte godt av varme netter som svales godt av et air-condition anlegg på hotellet der du overnatter.

Vårparten er slettes ingen dum tid å besøke Krakow. Når våren er i sitt fulle utspring vil du se hvordan parken som omringer Gamlebyen blomstrer i all sin prakt. Under våren kan du forvente temperaturer i sjiktet 12-15 grader. Reiser du derimot til Krakow i september eller oktober kan du regne med temperaturer fra 12-17 grader.

Krakow om vinteren

Om du reiser til Krakow om vinteren ligger gjennomsnittstemperaturen på rundt 0-5 grader. Selv om det normalt er små mengder snø i Krakow så kan du like gjerne oppleve en vinter med totalt fravær av snø. I rake motsetning kan du også være vitne til store snøfall som forsterker det allerede fantastiske preget Krakow sentrum og utkantstrøk har. Utifra tidligere statistikker så er januar den jevnt over kaldeste måneden i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *