• Meny
 • Meny

Overnatting i Krakow

Bare to timer flyreise unna Oslo kan du vandre langs de historiske gatene i den polske storbyen Krakow og bli forbløffet og fascinert av den vakre bygningsarkitekturen og slukke tørsten med pils til ti kroner halvliteren. Bare det å velge utelivet i Krakow fremfor et norsk utested vil spare inn kostnadene du har ved flyreise.

Overnatting i Krakow er heller ingen kostbar affære. Du kommer langt med et par hundrelapper per natt for to stykker.

Hotell i Krakow

Overnatting på hotell er uten tvil fortsatt en vinner blant folk flest, til tross for at man også kan velge overnatting i leilighet og på hostel. Du har hele rommet for deg selv og kan sjekke inn når det selv passer deg uten å måtte avtale tidspunkt med huseieren slik du gjør ved leie av leilighet.

Folk flest ønsker å finne et hotell i Krakow som ligger så sentralt som mulig. Et godt tips er da å søke etter hoteller som ligger innenfor området som går som Stare Miasto. Du vil da få en beliggenhet som gjør at du maksimalt sover 1,5 kilometer fra bykjernen. Videre kan du velge området innenfor parkringen Planty som igjen vil gi deg enda mer sentral overnatting.

Forvent å betale fra 300 kroner per hotellrom ved valg av sentrale hotell.

Anbefalt: Radisson Blu Hotel Krakow

Sentralt og flott hotell midt i sentrum av Krakow. Gamlebyen rett utenfor døren.

Er som de fleste andre Radisson-hoteller, moderne og utstyrt med alt du måtte trenge av fasiliteter. Restaurant og bar på hotellet, treningsrom og gratis wi-fi. Veldig god frokost.

  Fantastisk by og hotell. Har vært i både leiligheter og hotell i Krakow, men kommer alltid tilbake til Radisson blu.

  – Anmeldelse fra Hotels.com

Les mer om hotellet og se flere bilder her.

Leie leilighet i krakow

Korttidsleie av leilighet i Krakow kan være en gylden mulighet for deg som vil ha mye plass og boltre deg på. Denne formen for utleie og overnatting har opplevd en eksplosiv vekst de siste åra, mye på grunn av at folket ønsker å kunne bo som de gjør hjemme når de er ute og reiser. Da gjennom å kunne lage mat på kjøkkenet, stort bad og flere soverom i samme leilighet dersom man er flere i reisefølget som vil bo på samme sted.

Ofte er også innredningsstilen i leilighetene tilpasset trendene i landet du besøker og ikke globale interiørtrender slik hotellene gjerne innreder i.

Anbefalt: Stradonia Serviced Apartments

Superb beliggenhet, rett ved Wavel-slottet. Knappe fem minutters gange fra markedsplassen i sentrum. 24-timers resepsjon med svært behjelpelige jenter bak skranken.

Tilbyr leiligheter i alle størrelser. Alt fra ettroms til penthouseleiligheter med flere soverom. Freshe rom med moderne fasiliteter og vakre tregulv. Her snakker vi god valuta for pengene!

  Ingenting å utsette på leiligheten. Bodde i øverste etasje inn mot gården, noe som gjorde leiligheten både lys og stille. Lå midt i smørøyet mellom gamlebyen, elva og den jødiske bydelen.

  – Anmeldelse fra Hotels.com

Les mer om leiligheten og se flere bilder her.

Hostels i Krakow

Ved å sove på et av Krakows hostels kommer du og ditt reisefølge svært billig unna. Med priser fra under 100 kroner per natt kan deres tur til krakow bli svært rimelig om dere også fikser billige flybilletter til et par hundrelapper. Ulempen er selvfølgelig at dere må sove i samme rom/sovesal som andre, noe som igjen kan gi forstyrret søvn. Dette kan igjen fikses med et par ørepropper.

Anbefalt: The Secret Garden Hostel

Prøv eksempelvis The Secret Garden Hostel, et av Krakows beste og mest populære hostels. Praktisk beliggenhet midt i det tidligere jødiske distriktet, Kazimierz.

Rene og store rom med flotte frokostmuligheter. Gratis te og kaffe gjennom hele dagen. Kan anbefale å ta en kaffe eller et glass vin om kvelden i den vakre bakgården.

  Secret Garden Hostel ligger i en sidegate til hovedgaten, så det var ingen trafikk å bli forstyrret av. Koselig lite uteområde foran inngangsdøren, enkel og innbydende vestibyle, veldig hyggelig og hjelpsom betjening døgnet rundt.

  – Anmeldelse fra Hotels.com

Les mer om hostelet og se flere bilder her.

Les også om billige hoteller i Krakow og anbefalte hoteller i Krakow.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *