• Meny
  • Meny

Skyt med våpen i Krakow

Intet galt i tradisjonelle attraksjoner som museer og gallerier, men dersom dette blir for tørt og kjedelig så kan en tur ut på skytebanen for å skyte med ekte våpen anbefales! Her får du tilgang på våpen som hagle, rifle, magnum og ulike typer pistoler.

Disse skytebanene som tilbyr skyting i Krakow befinner seg som regel en kort kjøretur utenfor sentrum. For å komme deg til skytebanen kan du benytte deg av byens kollektivtrafikk, leiebil, taxi eller en av shuttlebilene som kjører via firmaer i sentrum som spesialiserer seg på slike utflukter.

Du trenger ikke våpenkurs

For å ta del i denne adrenalinspekkede aktiviteten med våpen som glock og AK-47 kreves ingen våpenkurs eller lisenser. Etter en kort gjennomgang fra en instruktør er du og dere klar for action. I etterkant av skytingen er det muligheter for pils i skyteklubbens lokaler og grilling dersom været tillater det.

Prisen for moroa kommer på et sted mellom 150-300 kr per person og tar ca 2-3 timer dersom dere er en gruppe på 5. Skytingen kan fint være et innslag på et utdrikningslag dersom dere legger det til Krakow. Dere vil garantert dra fra skytingen med et stort glis og minner som varer i lang tid. Lite får deg til å føle deg mer som Clint Eastwood enn et magasin med kuler skutt fra en kraftig revolver!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *