Bestill hotell hos Hotels.com
Bestill hotell hos Hotels.com

Krakow er en perfekt destinasjon dersom du vil oppleve ekstremt billig uteliv og feststemte medmennesker. Toppen av kransekaka er selvfølgelig at Øst-Europa generelt er kjent for utrolig vakre damer, noe som definitivt også gjelder Krakow.

Pris på øl i Krakow

Om du kjøper øl fra butikken eller kiosker må du betale et sted mellom 5-6 kroner for en halvliter med polsk øl, da ofte av typene Lech, Tyskie eller Zywiec. Om du kjøper samme ølen på en bar eller et utested vil det koste deg 12-15 kroner. Noe høyere priser må du regne med dersom du kjøper importerte ølsorter som Carlsberg eller Heineken. Forøvrig er det ingen grunn til å velge noe annet enn de polske ølsortene da polakkene har tradisjon for å lage meget velsmakende øl som faller i smak hos begge kjønn.

Krakows barer egner seg utmerket for en kald halvliter. Les mer under bildet.

alkohol-priser-krakow-polen

For et glass med vin på en av Krakows barer kan du regne med å betale mellom 10 til 20 kroner. Kjøper du en flaske vin på butikken eller et av supermarkedene koster det deg fra 20 kroner per flaske. Er du mer av typen som foretrekker drinker når du er på byen så kan du få dette ned i 15-20 kroner per drink. Ikke bare er dette mye billigere enn norske priser, men du får også jevnt over mer sprit per drink som totalt sett gjør en allerede billig aften enda billigere.

Kjøp av alkohol i butikk

Det geniale med Krakow er Polens mangel på restriksjoner for alkoholsalg. I Krakow får du kjøpt øl, vin og sprit hele døgnet, alle dager i uka! Om butikkene har stengt så finner du alltid en kiosk som har et godt utvalg av sprit og pils.

Detaljer:
Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Utesteder.

Skriv en kommentar