• Meny
  • Meny

Tips for deg som vil på spa i Krakow

Krakow er en by full av skjønnhet, luksus og eleganse. Her kan du avslappe i et av mange spa, konsultere med toppspesialister i kosmetikk, oppleve førsteklasses helsetilbud og ta vare på din egen helse og velvære mens du er på ferie.

Stikk innom et spa for en avslappende massage eller det siste innen kosmetisk behandling. Få litt trening ved ett av Krakows velutstyrte treningssentre eller om du har behov for en utmerket medisinsk eller tannbehandling er Krakow byen du finner dette til en rimelig pris, men med utmerket kvalitet. Reis med sikkerheten om at dine helsebehov, enten medisinske eller velvære, kan møtes av Krakows mange høyt kvalifiserte institusjoner.

Spa på behandlingssenter og hotell

De fleste vil nok tenke på en langhelg i Krakow som en utmerket destinasjon for et spaopphold, og byen har mange hoteller og spaklinikker å by på. Her er det både dagspa og spahoteller å velge mellom.

Av spasentre så bør Magia Day Spa nevnes. Dette spasentret er midt i gamlebyen like ved hovedmarkedsplassen. Dette er et luksusspa som tilbyr avslapping og kvalitetsbehandling der de bruker det siste innen massage og velværemetoder. Det er et vidt spekter av behandlinger å velge mellom: blant annet kroppsmassasje, manikyr, pedikyr, paraffinbehandling, voksing, ansiktsmassasje, håndflatebehandling, kroppsritualer og fotpleie.

Dette er et spasenter for både kvinner og menn i alle aldre med en moderat pris på behandlinger. Ego er et annet spa og kosmetikksenter som ligger i bydelen Grzegorzki. Gi deg selv den behandlingen du fortjener med en tur til Ego der du vil motta profesjonell behandling med oppmerksomhet til detaljer og personlige behov.

Ego har blitt tildelt diplomer og sertifikater for topp service flere ganger. Det har også blitt tildelt tittelen «utmerket spa» med bakgrunn i støtte og stemmer fra fornøyde kunder.

Spasentret Ego er like ved det jødiske distriktet av Krakow, Kazimierz, som har blitt et av de mest populære områdene i byen de siste årene. Det er også lokalisert nære Vistula-promenadene som er et populært område for gåturer, løping og sykling. Ego er også et dagspa.

Anbefalte spahoteller i Krakow

I tillegg til de mange dagspasentrene er det også flere spahoteller. I bysentrum ligger Niebieski kunsthotell og spa. Dette er et lite hotell med 40 rom, men med mange fasiliteter som blant annet: gratis internett, restaurant og bar, fullservice spa, gratis barneklubb, treningssenter, parkering, terrasse for å nevne noe.

Hotellets lokasjon gjør det veldig attraktivt siden det er nærme de store severdighetene. I tillegg er spabehandlingen på Vanilla Spa ypperlig med massasjer, ansiktsbehandlinger, sauna og tyrkisk bad.

Se flere bilder av rom og priser

spa-krakow-hotell

Sentralt og fint hotell i Gamlebyen

Holiday Inn Krakow er et luksushotell med spa som ligger like ved hovedmarkedsplassen midt i Krakow sentrum. Her kan man nyte et fullt utrustet spa og treningssenter, velge mellom tre av hotellets restauranter og er bare en kort gange fra de beste attraksjonene.

Rene og fine rom med air condition, skrivebord og minibar med gratis mineralvann. Hotellets gjester har gratis adgang til treningsrom. God og variert frokostbuffet.

Se flere bilder av rom og priser

Valuta for pengene utenfor sentrum

Et lite stykke ut fra bykjernen i bydelen Pradnik Bialy ligger WM Hotel System Sp. Z o.o. Her kan man nyte et innendørs svømmebasseng, treningssenter, badsstue og et fullservice spa som tilbyr sportmassasje, kroppsbehandlinger, ansiktsmassasje og boblebad.

Spasentrene i Krakow har utmerket fasiliteter og yter den beste servicen, her vil du definitivt oppleve luksus og avslappning.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *