Bestill hotell hos Hotels.com
Bestill hotell hos Hotels.com

Fem gode ingredienser for en bra guttetur?
Svar: Damer, billig pils, våpen, god mat og opplevelser

Krakow kan by på alle disse ingrediensene og står til 20 i stil når det gjelder priser ned i 10 kroner per halvliteren og en skikkelig vodkaseanse til under femtilappen. Så hjelper det selvfølgelig at polske damer er viden kjent for å være blant Europas vakreste. Det er ikke uvanlig at gutta kommer hjem fra Krakow med strekksmerter i nakken etter å ha snudd seg x antall ganger grunnet åpenbare årsaker.

9 mm og Barbeque

Flere eventfirmaer i Krakow har gjort god business på å selge våpenopplevelser etterfulgt av god og smakfull grilling. Det er en grunn til at gutta drar på tur sammen uten selskap av jenter. Det betyr mindre tid ved prøverommet og desto mer tid sammen med opplevelser som vet å kickstarte adrenalinet.

Bare en kort kjøretur utenfor sentrum av Krakow finner du flere skytebaner som tilbyr testing av ekte våpen, uten behov for våpenkurs. Du får en kort innføring av profesjonelle instruktører og deretter kan du føle den ekstreme rusen av pumpehagle, AK-47, Glock, Beretta og Desert Eagle.

guttetur_vapen_krakow

Priser på alkohol

Det er ikke bare de polske damene som er i en helt særegen klasse i Krakow, prisene på alkohol er så latterlig lave at du enkelt kan spare inn flybillettene bare ved å legge byturen til Krakow fremfor en hvilken som helst norsk bar.

Nedenfor har vi listet opp noen priseksempler på alkohol i Krakow:
Halvliter i butikk: 5 kr
Halvliter på bar: 9-13 kr
Halvliter på nattklubb: 15-20 kr
Drinker: Fra 10 kr
Shots: 7-12 kr

Uteliv og strippeklubber

Krakow har ikke bare rimelige priser på drikke, men også et svært rikt uteliv med mange godbiter å velge i. Enten du liker rolige barer med muligheter for samtaler over en kald øl eller nattklubber der musikkens lydbølger fyller deg med liv så har Krakow noe for deg. En ting er hvert fall sikkert – det kommer ikke til å være manko på fine damer!

Tar du utgangspunkt i plassen i midten av Krakow (Rynek Glowny) så har du ekstremt mange gode sidegater fulle av gode utesteder med billig drikke, deilige damer og super stemning. Prøv eksempelvis sidegaten Szewska som kan sies å være en av Krakows partygater, eller gaten Grodzka som huser utestedet Prozak, et av Krakows definitivt hotteste utesteder.

Den ekstra dristige delen av den mannlige befolkningen kunne nok også tenkt seg en tur på strippeklubb for å løfte turen til Krakow fra genial til crème de la crème… Bare innenfor den virkelige bykjernen har du flere strippeklubber å velge mellom. Den aller mest kommersielle lyder navnet Taboo Club og holder til i handlegaten Florianska. Videre har du klubber som Diamond og Night Club VIP. Forvent å betale ca 150-200 kroner for en kort lapdance.

Den obligatoriske nattmaten

Byturen avsluttes med et velsmakende besøk hos en av de lokale burgershappene som selger de mest saftige og deilige burgere, eventuelt hos KFC eller Mc Donald’s.

Så ingen grunn til å vente med planleggingen av venneturen til Krakow! Eventuelt kan dere vurdere Praha, som prismessig ligger svært nært Krakow.

Detaljer:
Artikkelen ble skrevet den , i kategorien Attraksjoner.

Skriv en kommentar